main logo
901

O femeie născută în urma unui viol vrea să-și dea în judecată tatăl

O femeie din Marea Britanie, care s-a născut în urma unui viol, intenționează să-și dea în judecată tatăl.

O femeie născută în urma unui viol vrea să-și dea în judecată tatălFoto: digi24.ro

Motivul este, potrivit BBC, unic în lume: femeia - care și-a ales pseudonimul „Vicky” -  se consideră victimă a violului în urma căruia a fost concepută și dorește ca tatăl ei să fie pedepsit ca atare, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Vicky” spune că mama sa era minoră în momentul când a fost violată. Vicky se consideră astfel dovada vie a acestei infracțiuni și dorește un test ADN care să ducă, eventual, la condamnarea tatălui. 

Conform BBC, Vicky a fost un copil abandonat, în perioada anilor '70. Ea a fost ulterior adoptată de o familie, când avea șapte luni. 

La vârsta de 18 ani a pornit în căutarea mamei sale naturale și a descoperit, după ce a consultat arhivele locale, că a fost concepută în urma unui viol.

„Mama mea naturală avea 13 ani, iar tatăl meu în jur de 30 de ani, în momentul violului”, spune Vicky. „Am simțit furie și durere pentru ce i s-a întâmplat mamei mele. Și pentru ce mi s-a întâmplat mie”. Întâlnirea cu mama sa naturală „a fost ceva suprarealist”, își amintește ea.

Acum, Vicky crede că „e greșit” că tatăl ei natural a scăpat fără nicio pedeapsă. „Așa că m-am gândit: avem proba ADN. Eu însămi sunt proba ADN. Sunt dovada acelui viol. Plus tot ce e scris acolo, în actele oficiale”. 

În schimb, mama naturală a lui Vicky nu dorește să depună o nouă plângere, dar declară că o sprijină pe fiica ei în acest demers.

„Vreau ca tatăl meu să dea socoteală pentru cele întâmplate. Vreau să se facă dreptate pentru mama mea. Și pentru mine”, spune Vicky.

Cazul e inedit și complicat din punct de vedere juridic: Vicky se consideră „victimă”, deși Poliția spune că, în acest caz, nu ea este „victima” și, prin urmare, nu poate depune plângere.

„Din cauza acelui viol, eu trăiesc. Viața mea a fost afectată de acest lucru și, cu toate acestea, nimeni nu mă vede și pe mine drept o victimă”, spune Vicky. „Sunt dovada vie a unui violator de copii și nimeni nu pare să fie interesat de asta”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării