main logo
291524

O femeie dispărută de 2 ani a fost găsită în viață, plutind pe mare

O femeie de 46 de ani din Columbia a fost găsită în viață, plutind pe mare, la doi ani după ce a fost dată dispărută de rudele ei, scrie The Sun.

O femeie dispărută de 2 ani a fost găsită în viață, plutind pe mare

Angelica Gaitan a fost găsită duminică de o echipă de pescari, în Marea Caraibelor, plutind la doi kilometri de coasta Puerto Colombia, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Potrivit presei locale, femeia plutea pe apă de aproximativ opt ore și a fost dusă la un spital unde a ajuns în stare de șoc.

De doi ani, familia femeii nu a știut nimic despre ea. Acum, fiica ei Paula Castiblana a explicat cum mama sa a ajuns să sufere atacuri de panică și începuse să creadă că este urmărită de oameni care „vin după ea”.

După ce a fost salvată, Angelica le-a declarat medicilor că a fugit de acasă, fiind victimă a violenței domestice, iar de atunci a pierdut contactul cu rudele sale.

Ea a declarat că a intrat în apă pentru că nu mai dorea să își continue viața.

„Credem că în perioada în care a dispărut, ceva i s-ar fi întâmplat și i-a produs o traumă psihologică.

De fiecare dată când vedea o mașină scumpă, începea să țipe și să spună că vin după ea și că nu trebuie să o lăsăm să ajungă în acele mașini. Își acoperea capul și spunea că un bărbat va veni după ea”, a declarat Paula.

Imagini din momentul în care femeia a fost salvată de doi pescari s-au răspândit pe rețelele de socializare.

Potrivit La Libertad, pescarii au crezut inițial că văd un buștean care plutește pe mare – înainte ca Angelica să-și ridice mâinile cu ultimele puteri pentru a face semn de ajutor.

Unul dintre cei doi bărbați este văzut apoi cum încearcă să o tragă în barcă pe femeie, care pare inconștientă. Pescarii încearcă apoi să aibă o conversație cu ea și să-i dea apă, dar femeia începe să plângă.

După ce și-a mai revenit, Angelica le-ar fi spus celor doi pescari: „M-am născut din nou, Dumnezeu nu a vrut să mor”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării