main logo
688

O femeie din SUA va avea un copil care va fi născut de sora ei

După ce a fost anunțată de medici că o sarcină i-ar putea pune viața în pericol, o femeie din Statele Unite ale Americii își va putea îndeplini visul de a deveni mamă cu ajutorul surorii ei, care a acceptat să fie mamă-surogat.

O femeie din SUA va avea un copil care va fi născut de sora ei

Este vorba despre Rebekah Brogdon Adamson, din Florida, în vârstă de 34 de ani care a suferit o operație după ce a fost diagnosticată cu cistică interstițială, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Operația a avut loc în urmă cu 14 ani, însă a aflat abia acum că în urma operației nu poate face copii, iar medicii i-au spu că sunt șanse de 90% ca o eventuală sarcină să o ucidă.

Soluția salvatoare a venit din partea surorii mai mici pe nume Brianna, în vârstă de 28 de ani, care s-a oferit să îi poarte copilul, ca mamă surogat.

„Am plâns timp de trei zile, după ce am aflat că nu pot avea un copil. Nu mi-a spus nimeni, atunci când am fost operată,că nu voi putea avea un copil.

Pot să rămân însărcinată, doar că nu aș supraviețui sarcinii. Copilul ar face presiune asupra vezicii, iar șansele de apariție a unei infecții ar fi mari.

Ideea ca o străină să îmi poarte copilul mi-a părut înfricoșătoare, dar sora mea are un fiu de trei ani și nu mai vrea alți copii”, a spus Rebekah Adamson, care lucrează ca analist financiar.

Rebekah este deja mamă vitregă pentru o fată și un băiat care sunt copiii soțului ei dintr-o relație anterioară. Surorii ei, care îi poartă acum copilul i-a luat două luni să se decidă dacă vrea să facă acest lucru.

„Am știut din prima că vreau să fac asta, dar a trebuit să mă obișnuiesc puțin cu ideea. Am avut o sarcină foarte ușoară, înainte să-l nasc pe fiul meu. În plus, îmi iubesc sora și aș face orice pentru ea”, a spus Brianna.

Soțul ei este însărcinat cu copilul lor

Un caz similar a avut loc și în Columbia numai că, de data aceasta „Mama e, de fapt, tata, iar tata e, de fapt, mama!”.

Cuplul a conceput copilul pe cale naturală, iar bărbatul transgender este însărcinat cu soția lui, o femeie transgender.

Numele femeii care s-a născut bărbat, dar care se identifică ca fiind femeie este Danna Sultana, iar pe soțul eu care s-a născut femeie, dar care se identifică ca fiind bărbat îl cheamă Esteban Landrau. Copilul este purtat de el.

Danna a publicat o fotografie în care sărută burtica soțului, acesta având 8 luni de sarcină. Fotografia a fost împărtășită cu dei 219.000 de urmăritori pe care aceasta îi are pe instagram alături de mesajul „Dragostea este Dragoste".

Cuplul columbian a conceput copilul pe cale naturală, deoarece niciunul dintre ei nu și-a  făcut operașie de schimbare de sex, dar acest lucru nu pare să îi deranjede pe vreunul dintre ei.

În doar două săptămâni se va produce minunea, iar cei doi vor deveni părinții unui băiețel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării