main logo
846

O femeie din India recunoaște că și-a otrăvit șase membri ai familiei

O femeie din statul indian Kerala a recunoscut că a otrăvit șase membri ai familiei într-o perioadă de 14 ani, adăugând cianură în mâncarea pe care le-o oferea, relatează The Guardian.

O femeie din India recunoaște că și-a otrăvit șase membri ai familiei

Poliția a început ancheta anul acesta când cumnatul femeii de 47 de ani, Jolly Thomas, a început să suspecteze că femeia ar fi falsificat testamentul părinților, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Autoritățile au descoperit că Thomas a fost prezentă la fiecare dintre cele șase decese și de fiecare dată decesele au avut loc după ce persoanele mâncaseră hrană preparată de ea.

Thomas, o membră populară a comunității din Calicut, ar fi vreut să ia controlul asupra finanțelor și proprietății familiei, potrivit poliției.

Potrivit aceleiași surse, prima otrăvire a vizat-o pe mama soacră, care a murit în 2002, după ce a mâncat o supă. În 2008, a murit socrul ei, apoi soțul ei în 2011, care ar fi decedat, potrivit poliției, după ce ar fi mâncat orez și curry.

O autopsie făcută la vremea respectivă a confirmat existența unor substanțe otrăvitoare în stomacul său, dar poliția a tratat decesul ca pe o sinucidere.

Unchiul soțului acesteia ar fi primit cafea cu cianură.

Poliția a spus că Thomas a omorât în 2014 fetița de doi ani a vărului soțului său, Scaria Shaju, iar soția vărului a fost omorâtă în 2016. Un an mai târziu Thomas și Shaju s-au căsătorit.

Shaju a spus poliției că nu știa că Thomas era în spatele morții soției și copilului, dar a fost arestat împreună cu o a treia persoană.

Poliția a exhumat rămășițele, iar otrăvirea cu cianură a fost confirmată în fiecare caz. Luni, Thomas a mărturisit toate crimele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării