196
0
O femeie de 97 de ani din Arad s-a vindecat după 8 zile de tratament
196
0

Femeia în vârstă de 97 de ani a fost externată astăzi, după ce a fost internată timp de opt zile. Ea s-a infectat cu COVID-19 într-un cămin de bătrâni din Arad.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au declarat că pacienta fusese tratată la Secţia Clinică Pneumologie II, alături de alte persoane provenite dintr-un cămin de bătrâni, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

„Putem spune că vindecarea acestei paciente, care s-a internat şi cu alte afecţiuni medicale, este o reuşită excepţională din punct de vedere medical.

Îi felicit pe toţi seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi, totodată, mulţumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient”, a declarat dr. Dana Olar, medic-şef al Secţiei Clinice Pneumologie II.

Totodată, o fetiţă de 13 ani s-a externat marţi, fiind declarată vindecată chiar de ziua sa de naştere.

„A fost o bucurie pentru noi, cadrele medicale, să îi spunem că s-a vindecat tocmai în această zi, specială atât pentru ea, cât şi pentru întreaga familie”, a spus dr. Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii din cadrul SCJU.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter