main logo
568

O femeie de 165 de ani apare pe listele electorale din Turcia

Nereguli strigătoare la cer pe listele electorale, înaintea alegerilor locale din martie, sunt reclamate de opoziția din Turcia.

O femeie de 165 de ani apare pe listele electorale din TurciaO femeie de 165 de ani apare pe listele electorale din Turcia

Partidele de opoziţie au descoperit pe liste nu mai puţin de 6.000 de alegători cu vârsta peste 100 de ani. Mulţi dintre ei sunt mai bătrâni decât deţinătorul recordului de longevitate din lume - care este de 116 ani, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Sunt oameni de 148, 149 de ani. Şi chiar o femeie de 165 de ani, născută pe vremea Imperiului Otoman, şi care acum s-ar fi înregistrat prima oară să voteze.

Opoziţia a mai descoperit 1.000 de alegători înregistraţi la aceeaşi adresă. Sau alţii care ar locui în clădiri abandonate, încă în construcţie sau la al cincilea etaj al unui imobil care are doar patru etaje.

Într-o circumscripţie, numărul alegătorilor înregistraţi a crescut cu 95% în 6 luni.

Şi toate se întâmplă înaintea unor alegeri locale pe care partidul lui Recep Erdogan riscă să le piardă din cauza problemelor economice din ultimii ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării