main logo
1137

O femeie ce şi-a ucis iubitul i-a dat fostului partener un ciocan în cap

Paramedicul australian Colin Crossman, care a fost chemat la un apel despre un om care putea să moară, a intrat în stare de șoc odată ajuns la adresă.

O femeie ce şi-a ucis iubitul i-a dat fostului partener un ciocan în cap

Femeia care a răspuns la ușă era chiar fosta sa soție, Natasha Beth Darcy. Nu a fost o reuniune plăcută, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Cu ani înainte, în 2009, Darcy insistase ca domnul Crossman să încheie o poliță de asigurare de viață și, la scurt timp, l-a lovit cu un ciocan în cap.

Mai târziu, l-a drogat, amestecând sedative pe care le-a pus în tacos și a încercat să dea foc la casă în timp ce dormea.

A fost închisă pentru mai multe capete de acuzare atunci.

De data aceasta, bărbatul care zăcea mort pe pat era ultimul partener al lui Darcy, un fermier din New South Wales, Mathew Dunbar.

Ea le-a spus anchetatorilor că omul s-a sinucis, susținând că se luptă cu faptul că era în secret gay și era deprimat în urma unei leziuni la picior.

Nu a durat mult timp până când ofițerii să miroasă că totul este de fapt o minciună, notează Daily Star.

Femeia a încercat să pună la cale un plan prin care să nu fie prinsă

Cuplul s-a întâlnit pe un site de matrimoniale și nu a trecut mult timp până când Darcy a început să-l necăjească şi să încerce să îi schimbe testamentul, astfel încât ea să obțină proprietatea de 2 milioane de lire sterline în cazul în care omul va muri.

Și înregistrările telefonice s-au dovedit cruciale pentru cazul poliției. În timp ce urmărea un meci de rugby în 2017, a căutat pe Google ''Cum să comiți o crimă''.

La scurt timp, ea a întrebat ''Poate poliția să vadă site-urile pe care le vizitați?''.

La proces, ea a negat crima, dar a recunoscut că l-ar fi ajutat să se sinucidă, ajutându-l să-şi pună o pungă de plastic pe cap. 

Martorii s-au aliniat pentru a spune că femeia minte.

În timp ce domnul Dunbar a suferit de depresie în trecut, prietenii spun că victima nu era gay.

Patologul a mai dezvăluit că bărbatul a fost drogat cu un milkshake plin de sedative, care a includea şi un calmant pentru cai.

De asemenea, poliția a descoperit că, după ce a urmărit un episod al unui serial american, Darcy a contactat un prieten și i-a oferit 10.000 de lire sterline ca să mintă și să spună că victima a vorbit despre sinucidere.

Judecătoarea Julia Lonergan le-a spus juraților să respingă cererea de sinucidere asistată, deoarece nu există dovezi care să o susțină.

Juriul a găsit-o vinovată pentru crimă și va fi condamnată în octombrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării