main logo
815

O femeie care credea că e infertilă a născut 3 perechi de gemeni

Povestea unei tinere de 31 de ani din Rusia care a dat naștere celui de-al treilea set de gemeni, deși credea că e infertilă, face înconjurul lumii.

O femeie care credea că e infertilă a născut 3 perechi de gemeniFoto: shutterstock.com

Olga Akopyan, de profesie microbiolog, are deja două perechi de gemeni și încă o fetiță. Pe toți i-a conceput fără tratamente, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Bebelușii, fetița Aurora și băiețelul Gaspar, stau acum cu mama lor într-o maternitate din orașul Himki, notează Mirror.

La un moment dat, Olga s-a temut că nu va deveni niciodată mamă, după ce un consult a arătat că ar putea fi infertilă. A depășit șocul inițial și nu s-a lăsat. 

Astfel, la vârsta de 19 ani, a devenit mama unei fetițe. De atunci a născut trei perechi de copii: Cristina și Karina, Garik și Anastasia, iar acum Aurora și Gaspar.

Situația e cu atât mai ciudată cu cât nici tatăl, nici mama nu au printre rude femei care să fi născut gemeni.

Ksenia Mishonova, comisar pentru drepturile copiilor în regiunea Moscova, a postat o imagine pe Instagram cu bebelușii.

„Gemeni - un băiat și o fată - au venit pe lume în Himki, aici, în regiunea Moscova. Poate vă întrebați de ce mă agit atât și poate ați avea dreptate, dacă nu ar fi pentru faptul că este a treia pereche a aceleiași familii!”, a scris Mishonova, pe rețeaua socială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării