main logo
465

O femeie care a cerșit toată viața a murit cu milioane de euro în cont

O cerșetoare cu dizabilități, care părea să trăiască din mila oamenilor pe străzi, a murit în niște condiții care i-au adus pe anchetatori la o concluzie bizară. Nimeni nu își poate explica modul în care s-a ajuns la circumstanțele acestea.

O femeie care a cerșit toată viața a murit cu milioane de euro în cont

Fatima Othman, în vârstă de 52 de ani, era o cerșetoare pe străzile din Beirut, Liban, până la moartea ei, în urmă cu câteva zile. Polițiștii au descoperit trupul ei neînsuflețit într-o mașină abandonată, împreună cu două pungi în care se găseau 3.300 de dolari. Pe lângă suma importantă de bani găsită, anchetatorii au scos la iveală și un certificat de depozit, transmite Știri.md cu referire la EVZ.

Documentul i-a condus la o bancă din oraș, unde au găsit și contul de economii al lui Othman, care conținea nu mai puțin de 1,1 milioane de dolari.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că moartea femeii a survenit ca urmare a unui atac de cord, din cauze naturale, iar circumstanțele decesului ei nu sunt văzute drept suspecte.

Femeia nu își putea folosi mâinile și picioarele, în urma rănilor suferite în sângerosul Război Civil Libanez. Cerșetoarea a devenit o celebritate locală, după ce o poză cu ea, în care a fost surprinsă în momentul în care un soldat îi dădea să bea apă, a devenit virală.

Polițiștii și familia femeii se declară complet înmărmuriți și nu știu de unde a reușit femeia să strângă atâția bani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării