main logo
622

O femeie, amenințată de un bărbat că se sinucide dacă nu ia un credit

Un bărbat de 38 de ani din București, România, a fost arestat miercuri, 20 aprilie, sub acuzația de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

O femeie, amenințată de un bărbat că se sinucide dacă nu ia un creditFoto: ziare.com

Acesta, având o datorie importantă, acesta a intrat în casa unei foste colege de serviciu și i-a cerut o sumă mare de bani. În caz contrar, bărbatul a amenințat-o că se sinucide, transmite Știri.md cu referire la ziare.com.

”Miercuri, 20 aprilie 2022, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat de 38 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

În fapt, în dimineața de 18 aprilie 2022, Secția 12 Poliție a fost sesizată de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, cu fața acoperită parțial, a pătruns cu forța în locuința sa, a agresat-o și i-a cerut 50.000 de lei”, a transmis Poliția Capitalei București.

A pus-o pe victimă să facă un credit

Având în vedere că persoana vătămată, care l-a recunoscut pe cel în cauză, nu deținea o asemenea sumă, bărbatul i-ar fi cerut accesarea unui credit online, amenințând că în caz contrar se va sinucide.

”În acel moment, victima, simțindu-se constrânsă, a aplicat pentru un asemenea credit, iar bănuitul i-ar fi solicitat ca banii să-i fie transferați într-un cont, după care a fugit din locuință”, a mai transmis poliția.

Două zile mai târziu, a fost realizată prinderea în flagrant a bărbatului, la momentul în care victima îi remitea o sumă de bani.

Bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat și condus la audieri, unde în baza probatoriului administrat a fost reținut.

În aceeași zi, magistrații au dispus arestarea sa preventivă.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării