main logo
582

O femeie, alungată din casă, trăiește în mașină cu mai multe animale

O femeie a fost alungată de familia ei și a ajuns să trăiască într-o mașină, lângă doi câini, două pisici şi un papagal, singurele suflete care-i mai alină durerea.

O femeie, alungată din casă, trăiește în mașină cu mai multe animale

Oamenii care ar fi trebuit să îi fie aproape au dat-o afară din casă, în urmă cu trei săptămâni, și i-au furat banii pe care-i ţinea ascunşi în congelator, dar şi alte obiecte de valoare pentru care a muncit pe brânci, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

„Mă gândesc la soţul meu, care e mort şi-l rog să mă ajute de acolo, de unde e, ca să ne salveze pe toate, să nu ne lase, să ne dea o mână de ajutor, că eu nu ştiu încotro să o mai iau”, a spus femeie, disperată.

Femeia, Luminița Stoica, a spus că nu vrea să renunțe la animalele ei. I s-ar rupe sufletul. Acest sentiment nu a fost încercat, însă, și de mama ei, care a alungat-o din casă.  

„M-a alungat în urma unor mărturii mincinoase, că aş fi ameninţat-o cu moartea, că eram sub influenţa băuturilor alcoolice. Mereu mă ameninţa că mă dă afară, eu am crezut că glumeşte”, a povestit femeia.

Însă, nu a fost o glumă. Mama şi fratele ei ar fi chemat poliţia şi ar fi obligat-o pe Luminiţa să părăsească apartamentul ce ar fi fost lăsat moştenire de tatăl care s-a stins. O casă pentru care, potrivit Luminiţei, a muncit şi ea. Ce-i drept, de la dinstanţă, pentru că femeia a fost plecată, o bună bucată de vreme, în Italia. De acolo, ea ar fi trimis bani acasă.

Însă, visul frumos pe care l-a trăit în Italia s-a terminat în clipa în care soţul ei s-a stins din viaţă.

„Singură printre străini, am zis să vin la mama, aşa-i normal, să te întorci acasă”, a spus ea.

Toate ar fi fost bune în casă, până acum 3 săptămâni, când între mamă şi fiică ar fi izbucnit un scandal monstru. Mama ei ar fi amenințat-o cu moartea.

„Cred că se obişnuise liberă, să facă ce vrea ea. că ea avea, consuma alcool, într-adevăr, şi, ştiu şi vecinii, cădea, eu nu am mai lăsat-o să facă lucrul ăsta şi a început să zică invers, că ce făcea ea, să zică că fac eu”, a mai spus femeia, precizând că a fost lovită de fratele ei.

„Am dreptul la o cameră şi stau în maşină, din cauza acestei restricţii dată de judecătoria Buzău. În casă sunt toate lucrurile, tot, nu mă lasă să iau, nici măcar lucruri mai groase de îmbrăcat sau, pilotă, sau aşa, că-i frig noaptea, nu mă lasă, nu pot să intru pentru că am restricţia şi am trimis o vecina să ia şi nu o lasă nici pe aceia să mă ajute”, a mai spus femeia.

„Dacă cineva îmi spunea: «vezi că ai să păţeşti aşa la 57 de ani, după tot binele care l-ai făcut», nu credeam, nu credeam! Nu ştiu în cine să mai am încredere”, a adăugat ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării