main logo
603

O femeie a salvat 7 copii de la moarte, în timpul incendiilor din Grecia

O nouă poveste dramatică de salvare a ieșit la iveală, după incendiile devastatoare de vegetație din Grecia.

O femeie a salvat 7 copii de la moarte, în timpul incendiilor din Grecia

Scriitoarea Elisavet Papadopoulou a povestit pe Facebook că sărbătorea ziua de naștere a fiicei sale, alături de alte 6 fetițe, la un hotel, care a fost cuprins de flăcări, din apropierea localității Mati. Ea a reușit să salveze fiecare fetiță, după ce le-a aruncat în mare, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Ea arată că fetițele mâncau tort, cântau și se jucau până când au simțit miros de fum și au concluzionat că flăcările se apropie. În continuare, ea povestește operațiunea de salvare dramatică/

'Focul a cuprins, până la urmă, hotelul și noi am plecat spre mare. În același timp număram fiecare copil, să ne asigurăm că nu am lăsat pe nimeni în urmă. Fetițele țipau și plângeau de frică', susține femeia.

Ea mai arată că fetițele întrenau 'dacă urmează să moară', dar adulții țipau la ele să înoate în continuare.

'Fumul care venea de pe mal era gros și soarele nu se mai vedea. Era întuneric și nimeni nu știa dacă există suficient oxigen pentru a supraviețui. 

Am înotat către un loc unde exista mai puțin fum, dar am avut grijă să nu ne îndepărtăm prea mult de coastă. Am ajuns într-un punct în care aproape 200 de oameni se aflau în apă. 

Puteam să auzim explziile de la mașinile cuprinse de flăcări. (…) Timpul se scurgea foarte greu în timp ce vântul bătea cu putere, dar aveam speranțe că o să supraviețuim. 

Am ajuns pe o stâncă, în mijlocul mării, unde am respirat adânc aer curat și i-am urat fiicei mele la mulți ani', arată Elisavet Papadopoulou.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării