main logo
874

O femeie a născut în avion. Reacția pasagerilor

Un avion al companiei aeriene americane JetBlue, numit Born to be Blue, s-a transformat într-o neaşteptată sală de naşteri după ce o pasageră a adus pe lume un băieţel, au informat medii locale citate luni de EFE.

O femeie a născut în avion. Reacția pasagerilor

Potrivit companiei, femeia călătorea cu zborul 1954, care plecase de la San Juan (Puerto Rico) cu destinaţia Fort Lauderdale (Florida), când a intrat în travaliu şi a trebuit să fie îngrijită de personalul de la bord şi de medicii aflaţi în avion.

Într-un comunicat, JetBlue a mulţumit personalului şi doctorilor pentru a fi “dat un răspuns rapid sub presiune” şi care “ne-a permis să-l primim în cursul serii de vineri pe cel mai tânăr pasager al nostru”, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Atât bebeluşul, un băieţel, cât şi mama se află în stare bună de sănătate, a precizat compania aeriană, potrivit Daily Mail.

Postul local NBC6 a difuzat o scurtă filmare făcută de un pasager din partea din spate a avionului, în care se vede personalul îngrijind femeia în timpul zborului care a durat 2 ore şi 50 de minute.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării