main logo
1126

O femeie a născut gemeni de la 2 tați diferiți

Pare incredibil, dar este adevărat. O femeie a adus pe lume gemeni, fetiță și băiețel, de la tați diferiți. Cazul este de unul la un miliard!

O femeie a născut gemeni de la 2 tați diferiți

Bebelușii Alexandra și Calder sunt primii gemeni din Marea Britanie născuți de la tați diferiți. Datorită miraculosului tratament de fertilizare în vitro (FIV), cuplul britanic Simon și Graeme Berney-Edwards, au devenit părinți în aceeași zi a gemenilor, după ce au apelat la o mamă surogat din Canada, cheltuind 25.000 de lire sterline pentru întreg procesul, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Graeme este tatăl lui Calder, iar Simon este tatăl Alexandrei.

Bărbații sunt împreună de mai mulți ani, dar pentru a se simți o familie cu adevărat fericită cuplul și-a dorit enorm copii. Totuși, problema cea mare cu care s-au confruntat a fost de a alege cine să fie tatăl copilului. Cei doi au găsit o mamă surogat tocmai în Canada și după mai multe discuții cu femeia și doctorii au aflat că fiecare dintre ei putea fi tatăl gemenilor. Medicii le-au explicat că într-un ovul (în cazul lor a fost un ovul de la un donator anonim) puteau fi implantați câte un embrion de la fiecare donator, dar nu-i asigurau că procedura va avea succes. Viitorii părinți au fost de acord, iar în cazul în care nu reușesc să devină părinți de această dată, au decis că vor continua încercările până fiecare dintre ei va fi tată biologic al unui copil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării