main logo
1908

O femeie a murit de gripă după ce medicii au trimis-o de 2 ori acasă

În timp ce numărul românilor răpuşi de gripă creşte alarmant de la o zi la alta, în Ialomiţa, Parchetul şi Direcţia de Sănătate Publică investighează sfârşitul unei femei de 45 de ani.

O femeie a murit de gripă după ce medicii au trimis-o de 2 ori acasă

La necropsie, testele rapide făcute de legişti au indicat prezenţa virsului gripal în cazul victimei, iar soţul pacientei îi acuză pe doctorii din Slobozia de indiferenţă, transmite Știri.md cu referire la ziaruldeiasi.ro.

Înainte să moară, aceasta ar fi mers de două ori la spital, unde i s-ar fi prescris tratament pentru viroză şi de fiecare dată a fost trimisă acasă.

Femeia a ajuns prima dată la Spitalul de Urgenţă din Slobozia acum 8 zile. Tușea, avea febră şi acuza dureri musculare, iar după ce au investigat-o doctorii i-au spus că are viroză respiratorie şi i-au prescris un tratament pentru acasă.

În plus, i-au recomandat să meargă la un control ginecologic, pentru că avea şi unele simptome specifice infecţiei urinare. După 24 de ore, pacienta a revenit la spital. Deşi era în stare mult mai gravă, medicii au trimis-o din nou la domiciliu, susţine soţul ei.

Și în Moldova o femeie de 34 de ani a decedat de gripă la două zile după naștere. Femeia originară din raionul Anenii Noi a fost internată în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului, unde a născut prin cezariană, pe data de 17 ianuarie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării