838
1
O femeie a fost uitată în avion: Am crezut că e un coșmar
838
1

O femeie care a adormit la bordul unui avion al companiei Air Canada s-a trezit singură în aparatul de zbor aflat la sol şi cu luminile stinse, aparent uitată în avion de echipaj.

Foto: shutterstock.com

Într-un mesaj distribuit de o prietenă pe pagina de Facebook a Air Canada, Tiffani Adams povesteşte că se afla într-un avion care efectua o cursă Quebec-Toronto când a adormit, la scurt timp după decolare, pe unul dintre rândurile goale ale aparatului, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Ea s-a trezit în ”întuneric total” după aterizare, avionul fiind remorcat în afara Aeroportului Internaţional Pearson din Toronto imediat după ce toţi pasagerii şi membrii echipajului au debarcat.

“Mi-am spus, am un coşmar (pentru că) serios cum se poate întâmpla acest lucru”, a spus ea.

Tânăra a reuşit să ia legătura cu un prieten pe telefonul său mobil, înainte să rămână fără baterie.

“Am încercat să mă concentrez asupra respiraţiei şi să-mi controlez atacul de panică, în timp ce încercam să-mi încarc telefonul conectându-l la toate prizele USB pe care le-am găsit”, a povestit ea. Fără succes: curentul electric fusese întrerupt.

Tânăra femeie a găsit în cele din urmă o lanternă în cabina de pilotaj şi a reuşit să deschidă una dintre uşile avionului, însă 15 metri o separau de sol.

Tiffani a putut în cele din urmă să atragă atenţia unui şofer de pe o maşină care transporta bagaje, cu ajutorul lanternei.

“A fost şocat, m-a întrebat cum au reuşit să mă lase în avion”, a povestit ea. ”Îmi pun şi eu aceeaşi întrebare”, a afirmat femeia.

Air Canada şi-a cerut scuze pentru incidentul produs la începutul lunii iunie, a adăugat Adams, precizând că nu a mai reuşit să adoarmă de atunci din cauza şocului.

Compania a declarat pentru canalul CTV News că investighează incidentul, însă a refuzat să furnizeze alte detalii.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter