332
0
O femeie a fost salvată după 12 zile petrecute în sălbăticia australiană
332
0

O femeie care rămăsese cu maşina împotmolită în albia unui râu din sălbăticia australiană a fost salvată după 12 zile în care a supravieţuit mâncând biscuiţi şi bând apă dintr-o adăpătoare, informează Agerpres, care citează BBC.

Tamra McBeath-Riley, în vârstă de 52 de ani, plecase alături de două persoane într-o excursie cu maşina atunci când vehiculul lor a rămas blocat în albia unui râu, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Grupul s-a separat la un moment dat în încercarea de a căuta ajutor. Femeia a fost găsită în zona în care se afla maşina, însă cele care o acompaniau sunt în continuare date dispărute.

Poliţia a declarat că McBeath-Riley fost tratată într-un spital din Alice Springs pentru deshidratare şi expunere la soare după ce a fost descoperită de către echipele de salvare duminică seara.

Căutările însă continuă pentru prietenele sale Claire Hockridge, de 46 ani, şi Phu Tran, de 40 de ani. În excursie, femeile plecaseră însoţite de Raya, femela terrier a lui McBeath-Riley.

Cele trei părăsiseră Alice Springs, unul dintre cele mai mari oraşe din Teritoriul de Nord, pentru o excursie de o după-amiază, pe 19 noiembrie, însă maşina lor a rămas împotmolită în albia râului Hugh.

Femeia a povestit că ea şi prietenele sale au rămas împreună trei zile încercând să urnească maşina, însă într-un final au decis să se despartă pentru a căuta ajutor. Ea a fost cea care a rămas în apropierea autovehiculului, deoarece s-a temut că terrierul său nu va supravieţui unui drum lung.

Poliţia din Teritoriul de Nord a mobilizat elicoptere pentru căutarea celor trei femei şi a reuşit să o găsească pe McBeath-Riley la circa 1,5 kilometri de maşină după ce un localnic a raportat că a văzut într-o zonă urme de cauciucuri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter