995
0
O femeie a aruncat cu bani de la balcon și a stârnit haos pe stradă
995
0

A plouat cu bani într-un oraș din Columbia, unde o femeie a aruncat bancnote de la balconul apartamentului în care locuiește.

Amalia Suarez este o femeia care a făcut vâlvă în localitatea Ibaque. Acesta a ieșit în balconul apartamentului în care locuiește și a început să arunce cu bani, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Când vânzătorii ambulanți și trecătorii și-au dat seama ce se petrecerea s-a stârnit un adevărat haos pe stradă, fiecare încercând să pună mâna pe bancnotele aruncate de la balcon de Amalia. 

Tot mai mulți oameni s-au adunat în fața clădirii în care locuiește Amalia, așteptând ca aceasta să continue să arunce cu bani. 

Însă ploaia de bani nu a durat prea mult. Rudele femeii au luat-o pe acesta din balcon pentru a o împiedica să mai arunce cu bani. Nu se știe care este suma exactă pe care femeia a împrăștiat-o pe stradă. 

La fața locului au sosit mai mulți polițiști, care au încercat să facă ordine. Unul dintre aceștia a vrut să stea de vorbă cu protagonista, însă femeia i-a refuzat accesul în locuința ei, relatează elespectador.com.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter