main logo
986

O fată de 11 ani care era babysitter a ucis un băiat de 1 an

Caz cutremurător în SUA, unde o fetiță de 11 ani a fost pusă oficial sub acuzare pentru agresiune în formă agravată asupra unui copil de 1 an, care a murit în urma rănilor suferite, relatează CNN.

O fată de 11 ani care era babysitter a ucis un băiat de 1 an

Fetița de 11 ani a fost rugată de mamă să aibă grijă de micuț, aceasta însă a recunoscut că l-a agresat fizic iar victima, Paxton Davis, a murit la spital în urma rănilor suferite. Cazul cutremurător a șocat statul american Maryland, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Practic, mama fetiței a rămas în grija băiatului cu ai căror părinți este prietenă. Pentru că avea treabă în oraș femeia l-a lăsat pe micuț ”pentru scurtă vreme” în grija fetiței sale de 11 ani, deși potrivit legii locale, babysitter pot fi doar persoanele peste 13 ani.

Când a ajuns acasă femeia a suferit un șoc - copilul care tocmai împlinise un an avea traume severe în partea superioară a corpului. Acesta a decedat la spital. Poliția nu a explicat presei ce anume i-a făcut fata băiatului, dar a precizat că nu erau răni suferite în urma unui  simplu accident.

Autoritățile nu au precizat nici dacă aceasta a folosit vreo armă pentru a-l ataca pe micuț.

Polițiștii nu-și amitesc ca cineva atât de tânăr să fie pus vreodată sub acuzare pentru o astfel de faptă.

”Nu știu ce motiv poate fi în situații de acest gen pentru ca un copil să comită o astfel de faptă. Am rămas fără cuvinte. Nu găsim explicații” a spus Brian Reilly, șef al detectivilor criminaliști din Prince George.

Copila este închisă într-un centru de detenție pentru minori. Până acum nu a detaliat anchetatorilor de ce a comis agresiunea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării