main logo
2009

O familie a rămas fără apartament din cauza creditului pentru telefon

O locuitoare din Kiev a luat un credit pentru a cumpăra un telefon mobil în numele prietenului său.

O familie a rămas fără apartament din cauza creditului pentru telefonO familie a rămas fără apartament din cauza creditului pentru telefon

Femeia, Olga Farbey, nu a verificat niciodată starea împrumutului, dar și-a reamintit de el, după ce a primit o notificare privind vânzarea apartamentului ei pentru datorii, transmite Știri.md cu referire la tvc.md

Împrumutul a fost luat de ea în 2006, valoarea împrumutului a fost de 3,1 mii). Potrivit femeii, ea a fost rugată de o cunoștință să înregistreze acest credit și telefonul nu îi aparține. „ Atunci l-am crezut. Dacă plătește sau nu împrumutul, nu am verificat. Aceasta a fost greșeala mea ", spune Farbey.

Mai târziu, s-a aflat că prietenul ei nu a plătit nici o rată la bancă pentru credit. Farbey nu a fost, de asemenea, interesată de evoluția creditului. Drept urmare, banca a intentat un proces împotriva ei ca pe un rău-platnic. Datoria la acel moment era de 40 mii de grivne (aproximativ 100.000 de ruble).

Farbey a aflat despre situația în care s-a pomenit atunci când a primit un apel de la un angajat al serviciului de recuperare a datoriei, care a cerut femeii să dea datele bancare pentru a-i transfera bani din apartamentul care era deja vândut.

"Credeam că este o greșeală. Și când am venit personal la biroul executiv, ei mi-au spus că mi-au vândut apartamentul pentru datorii la bancă ", a spus Farbey.

După cum s-a dovedit, procesul a avut loc în 2014. Olga Farbey insistă că, în toți anii care au trecut de la emiterea împrumutului, ea nu a fost telefonată niciodată de către angajații băncii. Citația a mers  la adresa înregistrării femeii unde nu mai locuiește nimeni de mult timp.

Potrivit femeii, apartamentul a fost vândut mai ieftin decât valoarea lui de piață, iar banii primiți nu ar fi suficiente nici pentru achiziționarea unui apartament cu o cameră în suburbia Kievului. Femeia intenționează să atace decizia instanței.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării