main logo
646

O elevă de clasa a 8-a, agresată și apostrofată de către administratoarea școlii

O elevă de clasa a 8-a a fost agresată și apostrofată de către administratoarea școlii, după ce aceasta s-a plâns de faptul că în clasa în care învață, este frig.

O elevă, agresată și apostrofată de către administratoarea școliiO elevă, agresată și apostrofată de către administratoarea școlii

O elevă de clasa a 8-a a fost agresată verbal de către administratora școlii, după ce aceasta s-a plâns de faptul că în sala de clase în care învață este foarte frig, transmite Știri.md cu referire la presa română.

Deranjată de "pretențiile elevilor", administratora unității de învățământ le-a zis elevilor că nu merită să învețe în condiți mai bune, iar elevei de clasa a 8-a i-a adresat o replică halucinantă: "Du-te la mă-ta acasă, dacă este frig" i-a zis administratora, elevei. 

Managerul școlii gimnaziale susține că regretă comportamentul șocant al învățătoarei. 

"În primul rând, vreau să vă spun că regret comportamentul şi vocabularul folosit de doamna administrator.

Am stat de vorbă şi cu dumneai de dimineaţă şi a recunoscut că n-a fost tocmai deontologică această comportare, dar a pornit de la ideea că, într-adevăr, copiii din clasa respectivă mai creează probleme în ceea ce priveşte întreţinerea mobilierului, întreţinerea curăţeniei în clasă şi atunci, din păcate, şi-a ieşit un pic din fire. Nu e vorba de distrugeri mari, să zicem că sunt manifestări ale copilăriei şi ale vârstei, dar ar putea să fie ceva mai atenţi" a spus aceasta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării