main logo
633

O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil în vârstă de 4 ani

O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani. Pentru gestul ei, femeia, care lucrează de 17 ani în învățământ, este cercetată de o comisie din cadrul grădiniței și de Inspectoratul Școlar.

O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil de 4 aniO educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil

Deși nu a mai fost implicată în acest de incidente, educatoarea riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată.

Unchiul băiețelului de patru ani a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu preșcolarul care a fost mâzgălit cu pixul pe frunte de către o educatoare de la o grădiniță din județul Gorj, România, notează digi24.ro.

„Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tablă, cred că a spart şi tabla şi nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine, doamna educatoare, așa educaţi copiii !”, a scris bărbatul pe Facebook.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Gorj susțin că incidentul a avut loc săptămâna trecută, iar educatoarea este cercetată de o comisie disciplinară.

„Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, până acum calificatul foarte bine şi nu a mai avut incidente de acest gen. Spune că regretă incidentul. A fost o manifestare fără rost, care lezează un copil şi îl umileşte. Copilul este în vârstă de patru ani”, a afirmat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

În urma acestor cercetări, educatoarea riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată, au explicat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării