main logo
1124

O companie aeriană a dezvăluit cele mai sigure locuri din avion. De ce a șters mesajul

O companie aeriană a dezvăluit locul pe care pasagerii trebuie să-l ocupe în avion pentru a avea cele mai mari șanse de supraviețuire în cazul unui incident aviatic.

O companie a dezvăluit cele mai sigure locuri din avion. Ce a urmat

Însă, la numai 12 de ore după postarea de pe Twitter, compania a șters mesajul, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Motivul? Reacțiile vehemente ale utilizatorilor, scrie Daily Mirror.

Compania KLM India a postat pe Twitter un mesaj în care arăta unde este cel mai bine să stai în avion pentru a avea cele mai mari șanse de supraviețuire dacă avionul se prăbușește sau are loc o aterizare forțată.

Reprezentanții companiei au susținut că, potrivit unor studii, rata mortalității este mai ridicată printre pasagerii care ocupă locurile de la mijlocul aeronavelor.

Cele mai sigure locuri ar fi cele din spate, potrivit companiei.

“Potrivit unor date studiate de Time, rata mortalității pentru cei de pe scaunele din mijloc este cea mai ridicată. Totuși, rata fatalității pentru locurile din față este mai mică, și și mai mică în cazul locurilor din spatele avionului”, se arată în mesajul postat pe Twitter.

Postarea este însoțită de o fotografie cu un scaun de avion, însoțită de mesajul: “Locurile din spatele avionului sunt cele mai sigure!”

Reacțiile celor care au văzut Tweet-ul au fost însă extrem de vehemente, compania fiind condamnată pentru mesajul transmis.

În consecință, oficialii companiei daneze și-au cerut scuze și au șters postarea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării