main logo
686

O bancă din București, spartă cu explozibil. Ce sumă ar fi furat hoții

Explozie la sediul unei bănci din Sectorul 3 al Capitalei, după ce, într-o spargere spectaculoasă, hoții ar fi folosit explozibil.

O bancă din București, spartă cu explozibil. Ce sumă ar fi furat hoțiiFoto: Telegraph.md

Suflul deflagratiei a fost atât de puternic încât bucăți din bancomat și geamurile au zburat pe trotuar, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

În timp ce banca nu a comunicat oficial paguba, conform unor surse din poliție, indivizii au reușit să fugă cu zeci de mii de euro.

Banca de pe bulevardul Teodor Pallady din București a sărit în aer, duminică-noapte, la ora 4. Explozia a distrus complet sediul unității bancare, iar unul dintre bancomate a fost spulberat.

Paznic: ”Am auzit o bubuitură mare, m-am uitat și era mult fum. Nu am văzut nimic. Am sunat la poliție”.

Criminalistii și pompierii au împrejmuit locul. După mai bine de 5 ore în care au făcut cercetări în afară băncii, polițiștii au reușit să între în interior ca să afle dacă hoții și-au dus la bun sfârșit planul și au reușit să plece cu bani.

Primele indicii îi conduc pe anchetatori către ipoteza că hoții ar fi amplasat pe ușa băncii un dispozitiv explozibil pe care l-au detonat. 

O astfel de metodă, extrem de periculoasă atât pentru hoți, cât și pentru trecători, nu a mai fost întâlnită până acum de polițiștii din Capitală.

Locatar: “S-a auzit foarte puternic, nu-mi vine să cred. Este foarte periculos pentru toată lumea.”

Autorii ar fi doi bărbați îmbrăcați în negru și cu fețele acoperite, pe care polițiștii i-au văzut în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Deocamdată, banca nu a comunicat suma furată de cei doi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării