main logo
1425

O badantă moldoveancă, condamnată după ce a agresat sexual o bătrână

O moldoveancă de 37 de ani a fost condamnată de către un tribunal din Florența, la nouă ani de închisoare, după ce ar fi abuzat sexual o bătrână de 93 de ani din Italia, pe care o îngrijea.

O badantă moldoveancă, condamnată după ce a agresat sexual o bătrână

Învinuita ar fi imobilizat victima pentru „a-i scoate diavolul din ea”. Moldoveanca ar trebui să plătească o despăgubire de 25.000 de euro victimei, iar după ce își va ispăși pedeapsa, femeia ar trebui să fie expulzată din Italia, notează presa italiană, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Povestea a început în data de 1 noiembrie 2021 

Copiii victimei au fost cei care au decis să angajeze o îngrijitoare pentru mama lor, conștientă și rațională, dar cu probleme de mers. 

La recomandarea unei asociații la care apelaseră pentru a-și căuta o persoană profesionistă, o aleseseră și o angajaseră pe moldoveanca cu contract regulat.

În acea zi însă, îngrijitoarea s-a trezit singură în casă cu pensionara. Mai întâi ar fi imobilizat-o pe bătrână pe pat spunându-i că trebuie „să scoată diavolul din ea”, apoi o va viola. Seara, pensionara s-a confesat copiilor săi și a depus o plângere.

Îngrijitoarea a fost imediat concediată și nu s-a prezentat niciodată la proces.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării