main logo
1041

O adolescentă din Texas este femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Maci Currin, o adolescentă din Texas, a stabilit recent două recorduri mondiale, devenind femeia cu cele mai lungi picioare din lume și adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume, informează CNN. Din lungimea corpului ei, picioarele reprezintă 60%.

O adolescentă din Texas este femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Tânăra de 17 ani din Cedar Park are piciorul stâng cu o lungime de 134,6 centimetri și piciorul drept cu o lungime de 134,1 centimetri, potrivit Guiness, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Maci Currin are 2,08 metri înălțime, fiind cea mai înaltă persoană din familia sa. Tatăl său 1,95 metri înălțime, fratele său 1,93 metri înălțime, iar mama sa 1,70 metri înălțime.

"În clasa a 10-a a încetat să-mi pese ce credeau oamenii despre mine", a declarat ea pentru Guiness. Tânăra se folosește de faima dobândită pe rețelele de socializare pentru a-i învăța și pe alții cum să-și accepte înălțimea. Maci Currin are 1,7 milioane de urmăritori pe Tiktok și 50.000 pe Instagram, iar clipurile ei video atrag milioane de vizualizări.

"Sper ca femeile înalte să vadă că înălțimea lor este un dar", a spus Currin pentru Guiness. "Și că nu trebuie să-ți fie rușine pentru înălțimea ta. Trebuie să înveți să accepți acest lucru".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării