main logo
891

O actriţă de la Hollywood vrea ca femeile americane să intre în grevă și să nu se mai culce cu bărbații. Motivul

Actriţă americană Alyssa Milano le-a cerut femeilor să ia parte la o "grevă"a sexului" în semn de protest pentru noul proiect de lege al autorităţilor din statul american Georgia, relatează BBC.

O actriţă vrea ca femeile americane să nu se mai culce cu bărbații

"Până când femeile nu vor avea control asupra propriilor corpuri, pur şi simplu nu putem risca să rămânem gravide", a scris actriţa, care este şi membră a grupului #MeToo. De la momentul postării, mesajul ei a fost retransmis de peste 13.000 de ori şi a primit peste 35.000 de like-uri, transmite Ştiri.md cu referire la b1.ro.

Apelul ei vizează aşa-numita "Lege a bătăii inimii", care ar urma să intre în vigoare pe 1 ianuarie 2020, şi care le-ar interzice femeilor din Georgia să avorteze din momentul în care ar fi detectate bătăi ale inimii fătului - lucru ce se întâmplă la aproximativ şase săptămâni.

De cealaltă parte, multe femei au spus că nici nu ştiau că sunt însărcinate până la şase săptămâni, şi că primele semne ar fi apărut de abia după 9 săptămâni.

Nu toate femeile au fost, însă, de acord cu ideea unei "greve a sexului".

"Apreciez inenția, dar o 'greva a sexului' este o idea rea şi sexistă. De parcă facem sex ca o răsplată pentru cei vrednici. Neagă ("greva" - n.r.) plăcerea femeilor", a scris un utilizator.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării