main logo
458

O actriţă a scăpat ca prin minune dintr-unul din atacurile din Sri Lanka

Actrița Radikaa Sarathkumar a scăpat ca prin minune dintr-unul din atacurile care au zguduit azi Sri Lanka.

O actriţă a scăpat ca prin minune dintr-unul din atacurile din Sri LankaActrița Radikaa Sarathkumar a scăpat ca prin minune dintr-unul din atacurile care a zguduit azi Sri Lanka.

Ea povestit pe Twitter că se afla duminică în restaurantul hotelului Cinnamon Grand. Actrița a părăsit hotelul cu puţin timp înainte ca unul dintre atacatori să detoneze o bombă, transmite Ştiri.md cu referire la digi24.ro.

Într-un mesaj postat pe contul de Twitter, urmărit de 1,4 milioane de persoane, actrița a scris: „Tocmai ce am plecat de la Hotelul Cinnamon Grand din Colombo. A și fost vizat de un atac cu bombă. Nu pot să cred. E șocant!”, a scris actriţa pe Twitter.

„Un act șocant de teroare trebuie condamant. Inimile noastre sunt la victimele inocente care și-au pierdut viețile în atac.”, a reacţionat şi soţul acesteia, actorul și fondatorul unui partid politic în India, R Sarath Kumar.

Bilanţul exploziilor la hoteluri şi biserici din Sri Lanka a crescut la 215 de morţi şi peste 400 de răniţi, au anunţat surse medicale, precizând că numărul victimelor este în continuă creştere. 

Guvernul din Sri Lanka a decretat duminică blocarea temporară a reţelelor de socializare pentru a împiedica difuzarea de informaţii incorecte şi false cu privire la valul de atentate care a lovit insula, provocând moartea a cel puţin 200 de persoane. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării