main logo
647

Nunta regală: Meniul organic nu le-a fost pe plac. Cine a comandat pizza

Meniul organic, pe care prințul Charles l-a pregătit pentru recepția lui Harry, nu a fost pe placul publicului invitat pe peluza Castelului Windsor.

Nunta regală: Meniul organic nu le-a fost pe plac. Cine a comandat pizza

Persoanele care au avut norocul să fie invitate la recepție au comandat zeci de pizza și alte caserole cu mâncare, chiar dacă meniul de la prânz a numărat nu mai puțin de 7.500 de produse alimentare, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Cu toate acestea, în jurul orei 19:30, la Castelului Windsor au sosit angajații unui celebru lanț de pizzerii din zonă. Unul dintre angajați, o femeie, trăgea după ea o caserolă imensă din plastic, plină de cutii cu pizza, scrie Daily Mail.

Amuzați de privirile curioase ale publicului, reprezentanții pizzeriei au reușit să pătrundă în castel abia după o negociere cu paznicii și polițiștii care asigurau paza evenimentului.

2.640 de britanici de rând au fost invitați de familia regală  la recepție, mirii declarând că își doresc să aibă publicul aproape de ei într-o zi atât de specială. Doar o parte dintre ei au avut însă onoarea de a gusta din preparate, la recepția de pe peluză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării