main logo
504

Nuntă regală: Harry şi Meghan, o poveste de iubire atipică

O poveste de dragoste modernă, care uneşte doi tineri de pe continente diferite. În era vitezei şi a internetului nu ar fi ieşită din comun, dacă nu ar revoluţiona cutumele Casei Regale Britanice.

Nuntă regală: Harry şi Meghan, o poveste de iubire atipică

Pentru că unul dintre moştenitorii reginei Elisabeta a II-a, prinţul Harry, se căsătoreşte cu o tânără actriţă de peste Ocean. Şi dacă asta nu era de ajuns, Meghan Markle este catolică, mulatră, cu trei ani mai în vârstă decât viitorul soţ ei şi a mai fost căsătorită o dată.

În inima Africii, la umbra unui baobab străvechi, şi-au declarat iubirea prima oară prinţul Harry şi Meghan Markle. Se întâmpla în urmă cu doi ani, la începutul relaţiei lor. Pensiunea se află în Botswana, iar o noapte costă 800 de dolari. Acolo, de dimineaţă până seara auzi doar triluri de păsări şi răgetele leilor şi poţi admira de pe terasă ori direct din pat cum trec uriaşii savanei, fie ei elefanţi, rinoceri sau hipopotami. Mai mult, singurul bliţ pe care îl auzi este de la aparatul tău de fotografiat, scrie Digi24.

Eric Muizebelt, proprietar pensiune: Aici nu te deranjează paparazzi sau altcineva, pentru că eşti departe de toate, de orice. Oamenii din Botswana nu sunt genul "vreau un autograf" sau o poză sau orice altceva. Oamenii care vin aici se pot bucura din plin de odihnă şi relaxare.

Se cunoscuseră prin intermediul unor prieteni comuni şi, o perioadă, au făcut naveta de pe un continent pe altul. Abia după un an şi jumătate s-au afişat împreună la Jocurile Invictus, de la Toronto. Alegerea evenimentului nu a fost întâmplătoare. Competiţia sportivă pentru veterani a fost fondată de către prinţul Harry, el însuşi pilot al Royal Air Force. Clopotele de nuntă au început să sune imediat şi, la scurt timp, actriţa Meghan Markle s-a mutat la Londra. Chiar şi apariţiile lor erau foarte rare, iar logodna lor a fost făcută publică doar după trei săptămâni şi după ce Harry a primit acceptul bunicii sale, regina Elisabeta a II-a.

O simplă şedinţă foto nu era de ajuns însă, pentru o planetă fascinată de Harry şi Meghan. Cei doi şi-au deschis inimile într-un interviu emoţionant.

Era o seară liniştită. Pregăteam nişte pui.

A fost o surpriză. A fost atât de drăguţ şi de natural şi de romantic. S-a aşezat în genunchi.

Ai spus „Da" fără ezitare?

Da. De fapt, nici nu l-am mai lăsat să termine cererea. Am întrebat: Pot să spun „Da" acum?

Da, nu m-a lăsat să termin. Ne-am îmbrăţişat şi aveam inelul în mână şi am întrebat-o: Acum pot să îţi dau inelul?

Da, inelul.

A fost un moment frumos. Eram doar noi doi şi cred că am reuşit să îi fac o supriză.

Meghan Markle a povestit că şi-a găsit o adevărată familie în Marea Britanie. A fost primită călduros de Regina Elisabeta, dar şi de rudele mamei viitorului său soţ, prinţesa Diana. După ce a fost anunţată nunta, care se va desfăşura în rit anglican, catolica Meghan s-a şi botezat. Încă o execpţie, a participat alături de familia regală la slujba de Crăciun, înainte de a fi căsătorită. Şi imediat după logodnă, Meghan a început să se obişnuiască, încet-încet, cu îndatoririle pe care le va avea.

Obişnuită să fie în lumina reflectoarelor, dar şi cu acţiunile caritabile, Meghan a fost imediat îndragită de britanici. I-a furat inima probabil celui mai iubit membru al familiei regale, rebelul prinţ Harry. Dar nimic nu se compară cu fericirea care i se citeşte pe chip şi în glas atunci când vorbeşte despre cea cu care vrea să îşi împărtă viaţa.

Prinţul Harry: Faptul că m-am îndrăgostit de Meghan atât de repede a fost o confirmare a faptului că toate stelele sunt aliniate, că totul este perfect. Această femeie minunată a intrat în viaţa mea şi eu sunt în viaţa ei şi ştiu că va fi incredibil de bună la jobul ei. Este o mare uşurare pentru mine.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării