main logo
575

Nunta regală: Cuvintele care au adus lacrimile în ochii invitaților

Nunta dintre prințul Harry și Meghan Markle a fost perfectă din toate punctele de vedere. Iar familiile celor doi nu pot să fie decât incredibil de mândre de cei doi.

Nunta regală: Cuvintele care au adus lacrimile în ochii invitaților

Așa ar nu ar trebui să surprindă pe nimeni că prințul Charles, tatăl prințului Harry, a ținut un discurs emoționant, care a impresionat până la lacrimi pe cei 600 de oameni invitați la recepția de nuntă.

Discursul prințului Charles a fost „foarte drăguț, din inimă”. Le-a spus oamenilor prezenți la recepție cât de mândru este de fiul său cel mic. Prințul Charles i-a spus lui Harry că s-a transformat într-un bărbat remarcabil. „Dragul meu Harry, sunt atât de fericit pentru tine”, i-a spus prințul Charles la finalul ceremoniei, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Prințul Charles a ținut un discurs și la cea de-a doua recepție a zilei, de la Frogmore House, unde au fost invitați 200 dintre cei mai apropiați prieteni de-ai mirelui și miresei. Potrivit Daily Mail, acesta a fost amuzant și a conținut anecdote despre copilăria prințului Harry.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării