530
0
Incendiu într-un hotel din Odesa: Numărul victimelor a crescut
530
0

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în hotelul din Odesa care a ars noaptea trecută. Cadavrul a fost scos de salvatori ieri, în jurul orei 14:00.

Anterior, oamenii legii au anunțat despre alte opt persoane care au murit în incendiu, iar alte zece au fost rănite, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Deocamdată, nu se cunoaște dacă printre cele 200 de persoane care erau cazate în hotelul „Tokio Star” din Odessa se aflau și moldoveni.

Șeful serviciului de presă al Ministerului de Externe, Alex Roitman, a comunicat că reprezentanții Consulatului din Odessa au luat legătura cu autoritățile ucrainene, dar nu au primit deocamdată un răspuns, dacă printre victimele incendiului se află cetățeni moldoveni.

Autoritățile Ucrainei nu cunosc deocamdată identitatea victimelor. Mai multe acte de identitate au ars în hotel. După producerea incendiului, au fost deschise două dosare penale: unul pe numele proprietarului hotelului și altul pe numele unor angajați ai Serviciului pentru Situații Excepționale, care răspund de verificările privind securitatea antiincendiară.

Omenii legii investighează trei versiuni despre cauzele producerii incendiului.

Картинки по запросу Tokio Star

Картинки по запросу Tokio Star

Картинки по запросу Tokio Star

Картинки по запросу Tokio Star

Citește și
article image
Casa unei femei de 84 de ani a luat foc de două ori într-o...
0
69
article image
Accident teribil în apropiere de Odesa: 9 morți și câțiva...
0
5783
article image
Incediu la Briceni: Un bărbat a ars de viu și unul a ajuns...
0
214
article image
Incendiu în Capitală: Un apartament din sectorul Râșcani a...
0
498