main logo
1374

Nou record Netflix: The Queen's Gambit, depășit de un alt serial

Încă un record al Netflix este pe cale de a fi depășit, recordul de vizualizări înregistrat de The Queen's Gambit („Gambitul damei”) urmând să fie întrecut de o altă serie limitată difuzată de gigantul american de streaming (și nu e Squid Game), relatează CNET.

Nou record Netflix: The Queen's Gambit, depășit de un alt serialFoto: TomsGuide

Netflix a dezvăluit joi că seria limitată Maid („Menajera”), cu actrița americană Margaret Qualley în rolul principal, este pe cale de a depăși The Queen's Gambit și să devină cea mai urmărită serie limitată a sa, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Maid este o dramă cu 10 episoade bazată pe „Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive”, cartea biografică a autoarei americane Stephanie Land.

Ea spune povestea lui Alex, jucată de Qualley, o tânără mamă care devine menajeră pentru a-și putea asigura traiul și a scăpa dintr-o relație abuzivă în timp pentru a crea o viață mai bună pentru fiica ei, Maddy.

Netflix estimează că seria Maid este pe cale de a fi urmărită de 67 de milioane de conturi (exprimarea poate suna bizar, dar Netflix folosește acest indicator pentru a face distincție de utilizatorii individuali) în primele 28 de zile de la lansarea ce a avut loc pe 1 octombrie.

The Queen's Gambit, care în prezent deține recordul pentru cea mai vizionată miniserie de pe Netflix, a fost urmărită de 62 de milioane de conturi în același interval de timp de la lansarea sa.

Gambitul damei rămâne însă în continuare spectacolul cu cea mai longevivă prezență pe primul loc în topul vizualizărilor Netflix: 46 de zile.

Gigantul american de streaming a dezvăluit de asemenea că, după 28 de zile, Squid Game („Jocul calamarului”) a fost vizionat de 142 de milioane de conturi, devenind cel mai vizionat spectacol original pe care l-a produs vreodată.

Cu toate acestea, în Statele Unite Squid Game a fost detronat de pe prima poziție a celor mai vizionate spectacole difuzate de Netflix.

P.S.: În caz că anunțul Netflix e puțin neclar, recordul deținut până acum de The Queen's Gambit se referă la seriile limitate difuzate de gigantul de streaming în timp ce Squid Game este cel mai vizionat film sau serial, fiind așteptat și un sezon 2 al său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării