main logo
402

Nou-născut, salvat dintr-o canalizare în timpul unei ploi torențiale

O fetiță nou-născută a fost salvată în timpul unei furtuni în orașul Durban din Africa de Sud, după ce un trecător a auzit-o plângând într-o canalizare și a anunțat autoritățile.

Nou-născut, salvat din canalizare în timpul unei ploi torențiale

Un bărbat care trecea pe o stradă din oraș a auzit un plânset de copil într-o canalizare în care se scurgeau aluviuni de noroi în timpul unei furtuni, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Acesta a sunat la serviciul de urgență, care a trimis pompierii și care după ce au blocat canalizarea și au oprit aluviunile să curgă în aceasta, au intrat și au reușit să salveze copilul după o intervenție de patru ore. 

După ce a fost localizat și salvat, copilul a fost dus la spitalul din oraș unde a primit îngrijiri medicale. 

Un medic spune că micuța a suferit de hipotermie, dar în afară de asta nu a suferit răni serioase, care să-i pună viața în pericol. Bebelușul are între una și trei zile și a fost numită de angajații spitalului Sibanisethu (Raza noastră de Lumină). 

„Este într-adevăr un miracol că acest copil a fost salvat”, a declarat Dr. Sibongiseni Dhlomo. Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că a fost deschis un caz de tentativă de omor la secția de poliție din Newlands East și încearcă să afle cum a ajuns micuța în canalizare, scrie CNN citând presa sud-africană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării