1479
0
Nor uriaș care seamănă cu o navă spațială, surprins în Italia
1479
0

Imagini spectaculoase au fost surprinse pe un câmp din Italia. Un fotograf profesionist a reușit să imortalizeze un nor uriaș, care luase forma unei nave spațiale.

Fotograful Marko Korosec, în vârstă de 37 de ani, a spus că aceasta a fost cea mai impresionantă formațiune pe care a văzut-o în Europa, în ultimii 20 de ani, de când încearcă să surprindă în imagini astfel de fenomene, transmite Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro.

„Am analizat hărțile cu vremea în acea dimineață și am văzut un potențial ridicat de apariție a unor furtuni periculoase. Un front atmosferic rece se îndrepta spre nordul Italiei. Apoi am condus timp de două ore, de la mine de acasă, până în acea zonă.

Mi-a plăcut să văd momentul în care se formează furtuna. Mi-a plăcut să fac fotografii pentru că este o structură destul de rară în Europa. Sunt un veteran al vânătorilor de furtuni, cu o experiență de aproape 20 de ani și îmi place furia naturii”, a spus Marko Korosecun, care este și meteorolog în Sezana, Slovenia, The Sun. 


Citește și
article image
Sclavii plantațiilor: Mii de oameni sunt exploatați anual...
0
765
article image
Cum o româncă de 43 de ani a devenit eroină în Italia
0
416
article image
O ţară din Europa se dotează cu drone chinezeşti înarmate
0
215
article image
O regiune din Italia oferă mii de euro celor care vor să...
0
1133