main logo
38333

Noi mistere în cazul dispariției Mădălinei: Trei telefoane, ridicate

După aproape două luni de la dispariția Mădălinei, fetița moldoveancă stabilită cu mama sa în Carolina de Nord, SUA, ofițerii americani nu pot da de urma copilei. În casa în care locuia familia au fost efectuate mai multe percheziții și ridicate probe, inclusiv trei telefoane mobile.

Noi mistere în cazul dispariției Mădălinei: Trei telefoane, ridicateFoto: realitatea.md

Două dintre dispozitive aparțin mamei și tatălui vitreg, însă nu se cunoaște al cui este al treilea. Anterior, părinții spuneau că Mădălina nu avea propriul telefon, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Poliția americană au examinat înregistrările de pe telefonul mobil al fiecărui părinte, conform WCNC. Au fost analizate semnalele emise de dispozitive, pentru a stabili unde se aflau acestea. De asemenea, au fost perchiziționate şi vehiculele familiei.

Între timp, Poliția din Carolina de Nord a anunțat că, în opinia anchetatorilor, părinții știu mai multe decât au relatat oamenilor legii. 

Conform presei americane, ei și-au predat pașapoartele, iar tatăl vitreg al fetei ar urma să fie monitorizat prin intermediul unei brățări electronice.

Mădălina a fost văzută în afara casei pentru ultima dată pe 21 noiembrie, în jurul orei 16:59. Pe pagina oficială a FBI este indicat că minora a dispărut de acasă în noaptea de 23 noiembrie 2022. Mama, însă, i-a anunțat dispariția abia pe 15 decembrie.

Poliția din Cornelius, statul Carolina de Nord, de comun cu FBI, a efectuat săpături în curtea casei unde locuia familia, a examinat lacul din apropierea zonei și a efectuat mai multe percheziții. Comunitatea s-a mobilizat, iar în spații publice au fost plasate mesaje referitoare la dispariția fetei. În același timp, presa americană scrie că, potrivit vecinilor, în curtea familiei a fost observat fum timp de câteva zile după ce minora a fost anunțată dispărută.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor români, mătușa fetei a povestit că surorii sale îi era frică de soț, însă se temea să îl acuze de cele întâmplate. Ultima dată când a vorbit cu apropiații, mama Mădălinei avea isterie şi plângea, iar când a dispărut copila, femeia s-a trezit cu stări de vomă, greață, amețeli și dureri de cap, şi a mers să verifice dacă fata se simte bine, dar nu a găsit-o în cameră.

Mătușa Mădălinei a mai povestit că mama copilei s-ar fi simțit urmărită timp de doi ani. Ea credea că soțul i-ar intercepta telefonul și dispozitivele din casă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării