main logo
591

Noi detalii în cazul româncei ucise în Cipru. Ce spune prietena ei

Noi detalii în cazul româncei ucise în Cipru au ieșit la iveală. Prietena Liviei Florentina Bunea, posibilă victimă a criminalului în serie din Cipru, a dezvăluit că poliția cipriotă i-a asigurat pe cei apropiați că românca a plecat din țară, atunci când i-a fost raportată dispariția, în 2016.

Noi detalii în cazul româncei ucise în Cipru. Ce spune prietena ei

Femeia a declarat, pentru postul local de televiziune CyBC, că era bună prietenă cu Livia și că se număra printre cei care o ajutau pe româncă să aibă grijă de fiica ei, Elena Natalia, care se confrunta cu grave probleme de sănătate, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

”Am spus poliției că fetița avea probleme serioase de sănătate și că Livia nu ar fi împachetat totul și ar fi plecat din țară, fără să spună nimic”, a declarat prietena româncei de 35 de ani, scrie Cyprus Daily. 

De asemenea, femeia a declarat, pentru sursa citată, că mama româncei nu a încetat să o caute. Ea ar fi sunat zilnic în Cipru pentru a încerca să afle informații despre soarta fiicei sale. 

”Cred că dacă Livia ar fi plecat din țară, mama ei, cu care avea o relație apropiată, ar fi știu cu siguranță”, a spus martora pentru CyBC. 

În 2016, prietena Liviei ar fi adus cazul dispariției acesteia în atenția jurnaliștilor Gogo Alexandrinou și Yiota Papadopoulou, însă și acestora li s-a adus la cunoștință faptul că Livia a părăsit țara.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării