main logo
527

Noi detalii despre nașterea lui Meghan Markle. Ce a decis Harry în ultimul moment

Deși ducesa de Sussex, Meghan Markle, și-a exprimat dorința să nască acasă, cu puțin timp înainte de a aduce pe lume un băiețel ea a fost dusă în secret la o maternitate din Londra.

Noi detalii despre nașterea lui Meghan Markle. Ce a decis Harry

Duminică, Harry ar fi decis ca soția sa Meghan să fie transportată la un spital unde internarea costă cel puțin 15.000 de lire (n.r - 17.500 euro), potrivit unor surse citate de Daily Mail. 

Decizia a fost luată în secret, astfel că nici măcar celelalte persoane din familie nu au știut că ducesa de Sussex nu va mai naște acasă, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

În aceeași maternitate au venit pe lume prințesele Beatrice și Eugenie. Fiul ducilor de Sussex s-a născut luni dimineață, la ora 05:26. 

Cei doi au anunțat că vor să țină private detaliile privind nașterea primului lor copil, spre deosebire de ducele și ducesa de Cambridge, care au apărut în fața presei la câteva ore după ce fiecare dintre cei trei copii – George, Charlotte și Louis - au venit pe lume.

Într-un comunicat de presă transmis de Palatul Buckingham, se precizează: „Altețele regale au luat o decizie personală, astfel că detaliile privind nașterea copilului lor vor fi ținute private. Ducele și ducesa așteaptă cu nerăbdare să vă dea mai multe detalii, după ce vor sărbători în privat”.

Talboidul britanic mai precizează că Meghan a dorit să nască în reședința personală, însă a admis posibilitatea de a merge la maternitate, dacă va fi mai bine pentru bebeluș.

Primul anunţ despre mult aşteptată venire pe lume a bebeluşului regal a fost postat pe pagina de Instagram a ducilor de Sussex. 

De acolo am aflat şi ca băieţelul s-a născut dimineaţa, la ora locală 05:26 şi cântăreşte 3 kilograme şi 260 de grame. Se pare că Harry şi Meghan au vrut ca sexul copilului să rămână o surpriză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării