main logo
5100

Nicki Minaj a fost arestată pe Aeroportul din Manchester. Motivul

Cântăreaţa americană Nicki Minaj, 41 de ani, a fost arestată sâmbătă, 25 mai, pe un aeroport din Olanda, cu câteva ore înainte de a susţine un concert la Co-op Live din Manchester.

Nicki Minaj a fost arestată pe Aeroportul din Manchester. MotivulImagine simbol

Nicki Minaj a fost reţinută pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri uşoare. Artista a postat o serie de mesaje pe X, inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Artista a susținut că „mi-au luat bagajele fără consimţământ” şi că „încearcă să mă ţină departe de Manchester” și a filmat un funcţionar de la aeroport care îi cerea să îi fie verificate bagajele.

Un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee a declarat: „Putem confirma că am arestat o femeie americană în vârstă de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri uşoare”.

Nu se știe deocamdată dacă spectacolul lui Minaj la Co-op Live va fi anulat. Arena Co-op Live din Manchester, cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie, a fost deschisă la începutul acestei luni, după ce a fost afectată de o serie de probleme.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării