main logo
699

Neymar, acuzat de viol. Fotbalistul susține că este șantajat

Internaționalul brazilian Neymar este acuzat că ar fi violat o femeie, luna trecută, la Paris. Fotbalistul neagă acuzațiile care i se aduc și declară că este vorba despre șantaj.

Neymar, acuzat de viol. Fotbalistul susține că este șantajatFoto. agora.md

Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

La 15 mai, în jurul orei 20:00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce un timp cei doi au fost afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat, scrie The Guardian.

Reprezentanţii lui Neymar au declarat că nu au cunoştinţă de un astfel de caz şi nu au comentat informaţiile din presă.Neymar s-a prezentat la naţionala Braziliei la 25 mai, la zece zile după presupusul incident. Totodată, acesta neagă acuzaţia de viol şi spune că s-a recurs la şantajarea sa.

Neymar a reacţionat, pe site-ul său oficial,  după acuzaţiile care i s-au adus. Mai mult, fotbalistul a postat un filmuleţ pe Facebook, în care explică faptul că nu ar comite niciodată fapte cum sunt cele pentru care este acuzat.

Deşi a fost surprins de ştire, faptele le erau deja cunoscute sportivului şi stafului său, având în vedere faptul că în urmă cu câteva zile a fost victima unei tentative de şantaj din partea unui avocat din Sao Paulo, care, conform versiunii sale, reprezenta interesele presupusei victime.

Avocaţii sportivului au fost informaţi imediat şi au recurs la acțiunile necesare.

„Respingem total acuzaţiile nedrepte şi, mai presus, expunerea în presă a unei situaţii extrem de negativă. Toate dovezile tentativei de şantaj şi ale faptului că nu a existat un viol vor fi prezentate Poliţiei”, se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al fostbalistului.

Pe Facebook, Neymar a spus că îl întristează ceea ce se susţine că a făcut.

„Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trist să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper că justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. Va fi o lecţie pentru mine”, a spus jucătorul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării