main logo
823

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a născut o fetiţă

Zara Tindall, una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a născut o fetiţă şi a devenit mamă pentru a doua oară, a anunţat marţi biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a născut o fetiţă

Fetiţa, al doilea copil al cuplului Zara şi Mike Tindall, s-a născut luni în maternitatea spitalului din Stroud, un oraş din comitatul Gloucestershire, şi a avut la naştere o greutate de 4,1 kilograme, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Bebeluşul ocupă locul al 19-lea în linia de succesiune la tronul britanic şi este cel de-al şaptelea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al soţului ei, ducele de Edinburgh.

Zara Phillips şi Mike Tindall, fost jucător de rugby, s-au căsătorit în 2011. Cei doi au împreună o fiică, Mia Grace, care s-a născut pe 17 ianuarie 2014. Pe 24 decembrie 2016, Zara a suferit un avort spontan, scrie realitatea.net

Zara Tindall, în vârstă de 37 de ani, este cel de-al doilea copil al prinţesei Anne - fiica reginei Elisabeta a II-a - şi a primului soţ al acesteia, Mark Phillips. Pasionată de sporturi ecvestre, ea a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 alături de echipa de călărie a Marii Britanii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării