main logo
441

Naomi Campbell a anunțat că vrea să se retragă din modă

Naomi Campbell lucrează în industria modei de 32 de ani, tocmai a împlinit 48 de ani și a anunțat că ar cam vrea să se retragă de pe podiumurile de modă.

Naomi Campbell a anunțat că vrea să se retragă din modă

Amdasadoarea organizației “Save the Children” (n. red Salvaţi Copiii), organizează evenimentului caritabil Fashion For Relief, în fiecare an, la Cannes.

Deși a întors cu siguranță toate privirile, modelul a anunțat la petrecerea care a avut loc la Aeroportul Cannes Mandelieu că nu crede că vrea să mai continue să fie pe podiumurile de modă și că ar prefera să lase generațiile tinere să o facă în locul ei iar ea să urmărească de pe margine.

Nu se știe încă dacă supermodelul a vorbit serios însă anunțul său a provocat o serie de discuții pe această temă. Lumea modei este obișnuită cu prezența top-modelului care nu a părăsit niciodată industria cum au făcut-o alte colege de-ale ei care fie s-au reprofilat, fie și-au întemeiat o familie sau pur și simplu au dispărut din viața mondenă.

Naomi este cunoscută pentru ajutorul pe care-l oferă modelelor de culoare și în plus, încă este considerate muză pentru o mulțime de designeri. De fiecare data când acceptă să defileze pe podiumurile evenimentelor din lumea modei este aplaudată și ovaționată de public.

Naomi Campbell a strâns milioane de dolari pentru cercetarea virusului HIV. A jucat în filme ca Empire sau American Horror Story, a încercat un proiect muzical, a fost gazda unei emisiuni televizate și chiar designer. Așa că anunțul său că ar avea nevoie de o pauză de la viața publică a fost primit cu tristețe și neîncredere de către cei prezenți la eveniment, scrie tabu.ro

Naomi Campbell şi-a început cariera la 15 ani, iar la 17 ani, în 1987, prezenta moda pe scene de prestigiu din lume. Naomi Campbell este primul manechin de culoare care a intrat în topul celor şase supermodele din lume alături de Gisele Bundchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Elle MacPherson şi Kate Moss.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării