main logo
303

Nancy Pelosi: Nimeni nu este mai presus de lege, inclusiv președintele SUA

Președinta Camerei Reprezentanților din Statele Unite, Nancy Pelosi, l-a acuzat pe președintele Donald Trump că ar „mușamaliza” investigațiile în legătură cu amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016 și cu afacerile sale și situația sa financiară.

Pelosi: Nimeni nu este mai presus de lege, inclusiv președintele SUAFoto: ap.com

Nancy Pelosi a spus că preşedintele blochează mai multe investigaţii ale Congresului, ignorând citaţiile, refuzând să permită actualilor şi foştilor consilieri să depună mărturie şi interzicându-le să predea documente, transmite Știri.md cu referire la europalibera.org.

„Nimeni nu este mai presus de lege, inclusiv președintele Statelor Unite. Şi credem că preşedintele Statelor Unite este angajat într-o muşamalizare”, a declarat Pelosi după o întâlnire a democraţilor din Camera Reprezentanţilor. În replica, președintele american Donald Trump a respins acuzațiile asupra acestor „false investigații” și a spus că nu va discuta cu democrații sau cu doamna Pelosi despre un potenţial plan de dezvoltare a infrastructurii, scurtând întâlnirea care a avut loc astăzi pe această temă. 

Mai multe comitete ale Camerei Reprezentanților investighează afacerile președintelui Trump, evoluțiile sale financiare și aspecte ale raportului procurorului special Robert Mueller.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării