main logo
658

Motivul pentru care un vlogger renumit a renunțat la Internet

Un vlogger de pe Youtube s-a decis să abandoneze complet orice apariție pe internet, spunând că a fi influencer „este o treabă banală”.

Motivul pentru care un vlogger renumit a renunțat la InternetFoto: metro.co.uk

Starul YouTube Christine Sydelko, care are 1,3 milioane de abonați pe canalul ei, a scris luna aceasta pe Twitter că „renunță la internet”, spunând că este „un job banal”, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Ea a spus că nu mai suportă „modul teatral” abordat de influenceri, sau modul în care „se prefac că arată publicului lucruri deosebite, dar în realitate nu fac altceva decât să-și filmeze viața de zi cu zi”. 

„A fost haios un timp, dar acum pun preț mai mare pe viața privată mai mult decât își dau seama fanii mei” a spus ea, potrivit Insider. Christine Sydelko nu a mai încărcat de șase luni un video pe Youtube, iar în iunie scrisese pe Twitter că nu-i mai place să fie influencer. 

„Cred că asta este cauza principală a anxietății și depresiei cu care mă confrunt. Vreau să-mi iau BAC-ul și să duc o viață normală”, spunea Christine. Cineva i-a sugerat să-și cumpere un telefon clasic, fără internet. 

„M-am gândit la asta de foarte multe ori”, a mai spus ea. Sydelko are 1,3 milioane de abonați pe contul ei de Youtube și 942,000 pe Instagram. Ultimul ei mesaj online este de „La revedere”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării