1 218
0
Motivul pentru care un cuplu a înscenat nașterea și moartea unui bebeluș
1 218
0

Kaycee și Geoffrey Lang, un cuplu din Johnstown, SUA, sunt acuzați de înșelăciune după ce au păcălit lumea afirmând că au avut un bebeluș și că acesta a murit la naștere.

Bebelușul nu a existat niciodată, însă cei doi au înscenat totul pentru a face rost de bani din donații. Potrivit WTA-TV Pittsburgh, Kaycee și Geoffrey au pus la cale sarcina femeii, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Pe rețelele de socializare au fost postate fotografii cu așa-zisa burtică de gravidă a lui Kaycxee. A fost organizată și o petrecere pentru bebeluș, înainte de presupusa naștere a acestuia. 

Ulterior, cei doi s-au fotografiat pe un pat de spital, înainte de venirea pe lume a copilului, pe care l-au numit Easton. Cuplul a transmis că bebelușul lor încetase din viață la cinci ore după naștere, din cauza unor probleme respiratorii. 

Profitând de presupusa tragedie din familia lor, cei doi au cerut ajutor financiar pe diverse site-uri pentru donații. 

Kaycee și Geoffrey Lang au fost dați în vileag de o amică de-a lor, Cynthia Dilasco, care a făcut verificări, descoperind că nu fusese declarat niciun bebeluș cu numele Easton Lang. 

Cynthia a anunțat poliția, care în urma anchetei a descoperit planul pe care cei doi îl puseseră la cale. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter