main logo
880

Motivul pentru care rezultatele Eurovision 2019 ar putea fi anulate

La concursul Eurovision a apărut un scandal. Rezultatele ar putea fi anulate, deoarece piesa câștigătoare ar fi apărut pe Internet în anul 2017, scrie presa ucraineană.

Motivul pentru care rezultatele Eurovision 2019 ar putea fi anulateFoto: ProTv.md

Câștigătorul concursului Eurovision 2019 este reprezentantul Olandei, Duncan Lawrence, care a cântat melodia Arcade. Piesa a fost găsită publicată pe internet în anul 2017, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Conform regulilor concursului, piesa trebuie să fie nouă.

Astfel, organizatorii Eurovisionului pot anula rezultatele concursului. Cântecele, lansarea comercială care au avut loc înainte de 1 septembrie a anului precedent, nu au voie să participe la concurs.

De menționat este faptul că organizatorii concursului știau despre acest videoclip și chiar au efectuat o investigație adecvată. La rândul său, echipa cântărețului a declarat că videoclipul înregistrat nu era comercial.

Duncan Lawrence a primit 492 de puncte - 231 de la juriu și 261 de la televiziuni internaționale. Acest lucru i-a permis cântărețului să obțină primul loc la Eurovision 2019. Italia a ocupat locul al doilea cu 465 de puncte, iar Rusia a ocupat locul trei - 369 de puncte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării