341
0
Motivul pentru care prinţul William nu poartă verighetă
341
0

Faptul că nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prinţul William, nu poartă verighetă a făcut să circule din nou zvonuri privind o presupusă infidelitate a acestuia faţă de soţia sa, Kate Midletton, relatează online ziarul spaniol ABC.

La începutul săptămânii, ducesa de Cambridge, Kate Midletton, a inaugurat la Chelsea Flower Show din Londra o expoziţie pentru a sublinia beneficiile pe care le poate aduce natura bunăstării fizice şi mintale atât a adulţilor, cât şi a copiilor, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Cu acest prilej, au fost publicate o serie de fotografii de familie a ducilor de Cambridge cu cei trei copii ai lor - George, Charlotte şi Louis - bucurându-se de natură. 

"Este un colţ de natură, un spaţiu interesant, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor de care te poţi bucura şi pe care îl poţi explora", declarase ducesa pentru presă înaintea inaugurării grădinii.

Totuşi, unul dintre detaliile care a atras atenţia este faptul că în toate pozele în care apare prinţul William acesta nu poartă verighetă. Se pare însă că motivul nu are nicio legătură cu aceste zvonuri şi că ducele de Cambridge nu poartă de foarte mulţi ani verighetă.

"Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală", a anunţat Palatul Kensington într-un comunicat, potrivit căruia prinţul a renunţat la verighetă în 2011.

Comunicatul a dorit să pună astfel capăt zvonurilor privind o posibilă criză de cuplu, asigurând că prinţul a luat această decizie în acord cu soţia sa.

Citește și
article image
Gestul emoţionant al prinţului William de ziua mamei sale
0
532
article image
Prințul William a făcut mărturii despre moartea prințesei...
0
898
article image
Cine este femeia cu care Prințul William ar fi avut o...
0
1272
article image
Bărbat identificat de un polițist cu ajutorul verighetei...
0
396