main logo
512

Motivul pentru care Cătălin Măruță iubește sărbătorile de iarnă

Una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din peisajul monden se ţese de 12 ani, în admiraţia a sute de mii de oameni, având în vedere capitalul de simpatie de care se bucură cei doi.

Motivul pentru care Cătălin Măruță iubește sărbătorile de iarnăMotivul pentru care Cătălin Măruță iubește sărbătorile de iarnă. Foto: libertatea.ro

Puțină lume știe însă că idila dintre Andra și Cătălin Măruță a debutat chiar de Crăciun.

E drept, cei doi se cunoșteau de ceva vreme, dar Cupidon nu i-a săgetat din prima. I-a lăsat așa, o vreme, să se cunoască. Se întâlneau la TVR, unde pe atunci Cătălin avea emisiune, iar Andra, aflată la început de drum, venea cu plăcere să cânte. „Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l pri­vesc cu alţi ochi”, avea să-și amintească Andra.

Și el pe ea. Cumva, totul s-a petrecut firesc. Andra și Cătălin s-au ”descoperit” unul pe altul și-au pornit, aproape pe nesimțite, la un drum ce pare să le fi fost predestinat. de atunci, Măruță iubește în alt fel sărbătorile de iarnă, căci ele i-au adus, odată cu primii fulgi și primele colinde, aleasa inimii. ”Iubesc sărbătorile de iarnă pentru că prima oară am admirat-o cu adevărat pe Andra într-o seară de Crăciun”, a povestit Cătălin Măruță, citat de libertatea.ro.

”La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal, corect şi matur, la 19 ani. Începusem relaţia şi cu timpul mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie”, a mai recunoscut vedeta TV.

Și, tocmai pentru că noaptea momentul are o asemenea semnificație pentru ei, Cătălin și Andra Măruţă își spun povestea pentru români și pe calea undelor, chiar în noaptea de Crăciun, în emisiunea reputatei jurnaliste Ruxandra Săraru, într-o ediție specială a emisiunii „Serviciul de noapte”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării