main logo
607

Motivul incredibil pentru care Kim Jong-un și-a concediat fotograful

Fotograful personal al lui Kim Jong-un a fost concediat și exclus din Partidul Muncitorilor, fiind acuzat că a adus prejudicii „demnității supreme” a liderului nord-coreean.

Motivul incredibil pentru care Kim Jong-un și-a concediat fotograful

„Fotograful personal și editorul foto al lui Kim Jong-un, un bărbat de 47 de ani cunoscut drept Ri, a fost exclus din partid și concediat pe 12 martie”, a declarat o sursă din Phenian, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Incidentul a avut loc în 10 martie, când Ri l-a filmat pe Kim Jong-un la o secție de votare, în ziua alegerilor parlamentare din Coreea de Nord. 

Cu această ocazie, el ar fi încălcat protocolul, astfel că a realizat o fotografie stând chiar în fața liderului și s-a apropiat de el la o distanță mai mică de doi metri, ceea ce este interzis, scrie Daily Mail.

Într-o filmare publicată de DPRK Today, Ri este surprins în timp ce se mișcă agitat în jurul lui Kim Jong-un, încercând să facă cât mai multe fotografii, din momentul în care coboară din mașină, în fața secției de votare. 

Când Kim a coborât, a dat mâna cu mai mulți candidați, după care s-a întors spre localnicii care îl așteptau. În acel moment, Ri se afla în fața lui Kim, ceea ce a făcut imposibil ca oamenii să-și vadă liderul timp de trei secunde.

Fotograful lui Kim Jong-un a fost concediat

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării