main logo
1068

Motivul bizar pentru care un bărbat vrea să divorțeze de soția lui

Un bărbat din orașul indian Meerut vrea să divorțeze de soția lui după ce aceasta i-a dat să mănânce același preparat, timp de câteva luni.

Motivul bizar pentru care un bărbat vrea să divorțeze de soția lui

Bărbatul i-a uimit pe angajații unui centru de consiliere familială după ce și-a justificat intenția de divorț, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

El s-a plâns că soția lui gătește un singur preparat, de câteva luni, și nu îi permite acestuia să mănânce altceva. El mănâncă astfel la micul dejun, prânz și cină același preparat culinar, potrivit Timesnownews.com.

Femeia gătește „laddu”, un desert tradițional indian ce conține: semințe de pin, făină de năut prăjită, condimente, zahăr, fructe uscate.

Bărbatul spune că soția lui și-a schimbat complet comportamentul după ce a intrat în contact cu un șaman și că aceasta ar fi influențat-o să ia această decizie.

Oficialii de la centrul de consiliere familială spun că au fost uimiți când au auzit povestea bărbatului și că nu l-au putut ajuta cu un sfat pozitiv.

Putem chema cuplul pentru consiliere, dar nu putem să o tratăm pe femeie pentru că este superstițioasă”, au spus aceștia.

Nu este primul motiv bizar de divorț. În urmă cu câteva luni, o femeie a cerut să divorțeze de soțul ei pentru că acesta nu o lăsa să se joace un joc online.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării